attitude + do = attido

Nimemme taustalla oleva ajatus kiteyttää olennaisen kulttuuristamme.

Yrityskulttuurimme kulmakiviä ovat arvomme: asiakkaan menestys, yhdessä ja asenne. Niiden mukaisesti lupaamme kolme asiaa.

  1. Vapautamme teidän aikaanne ja osaamistanne oman liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.
  2. Tuotteemme on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Palvelumme tukevat liiketoimintanne menestystä.
  3. Tyytyväisyys taattu. Teemme työtä, kunnes homma on hoidettu.

Lupausten lunastamisesta vastaa yli 120 tietojärjestelmien ja ohjelmistotekniikan asiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Liikevaihtomme on reilut 10 miljoonaa euroa vuodessa. Toimimme yhdessä johtavien kumppaneiden kanssa ja panostamme kansainväliseen kasvuun omalla tuotekehityksellä. Taloutta automatisoivan robotiikan ennustetaan kasvavan toimialana maailmassa jopa yli 50% vuosivauhdilla. Uskomme, että tulevaisuudessa myös muiden prosessien automatisointi avaa yrityksille suuret mahdollisuudet toiminnan uudistamiseen. Attido Oy:n omistavat avainhenkilöt ja suomalainen pääomasijoitusrahasto Juuri Rahasto I Ky.

Attidon tarina tähän mennessä

2001
Nuoret Oraclella työskentelevät IT-asiantuntijat Mikko Jääskeläinen, Marko Voutilainen ja Pasi Matsi perustavat yrityksen nimellä Nordic Solutions Oy hoitamaan Oraclen ERP-asiakkaiden järjestelmäylläpitoa ja kehitystyötä. Ensimmäinen ja pitkäaikaisin asiakas on Fortum, jonka toimitalon kellarissa myös sijaitsivat yrityksen ensimmäiset tilat.
2001-
Ahkeraa koodaamista ja kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa. Taloushallinnon järjestelmäkehitystä mm. Neste Oilin, Finnlinesin, Ylen ja Espoon kaupungin kanssa. Henkilöstöhallinnon järjestelmäkehitystä Puolustusvoimille.
2005
Yritysosto QFS Q-Factor Software Oy.
2008
Talouden automaation ensimmäinen ratkaisu kehitettiin asiakkaan tarpeeseen.
2009
Yritysosto Ravensoft Oy.
2011
Huomasimme, että Nordic Solutions oli nimenä liian tavanomainen. Nimikaimoja löytyi ympäri pohjoismaita, eikä nimi kuvannut vahvuuksiamme. Vaihdoimme nimeksi Attido, joka kiteyttää meille vuosien aikana kehittyneen tekemisen meiningin.
2011
Yhteistyö analytiikkatyökaluja tarjoavan Qlikin kanssa alkaa. Yhteistyö on kaksisuuntaista: olemme sekä Qlikin tuotteiden jälleenmyyjä, että heidän alihankkijakumppaninsa.
2013
Järjestöille suunnatun aSuite toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen alkaa yhteistyössä OAJ:n kanssa.
2016
Merkittävä sijoitus Attidoon kansainvälisen kasvun tueksi pääomasijoittaja Juuri Partnersilta. Tavoitteena kansainvälistyminen taloushallinnon automaatiotuotteilla. Pitkäjänteiseen kehittämiseen uskovat perustajajäsenet Marko ja Mikko jatkavat yrityksen johdossa ja omistajina.
2017
Aico automaatio- ja robottiplatformin kansainvälinen lanseeraus. Modulaarinen Aico antaa yrityksille merkittäviä mahdollisuuksia prosessien tehostamiseen ja tekee ihmisten työstä entistä mielekkäämpää. Ensimmäisenä toteutusalueena talouden automaatio.

Johtoryhmä

 

Marko Voutilainen

CEO

Mikko Jääskeläinen

Executive Vice President

Kaisa Hyvärinen

Director, HR & Communications

Minna Ruusuvuori

Chief Customer Officer

Matias Nousiainen

Sales Director

Jani Martikkala

Vice President, Financial Automation

Ritva Purhonen

Vice President, aSuite

Hallitus

 

Tapani Varjas

Hanna Viinikainen

Esa Korvenmaa

Juho Lipsanen

Marko Voutilainen

Marko Maunula